Fönsterputs med vattenmatande stav

fönsterputs med vattenmatande stav

Om du letar efter ett snabbt och effektivt sätt att tvätta dina fönster så är användning av en vattenmatande teleskopstav rätt väg att gå. Fönsterputs med en vattenmatande stav kanske är lite dyrare men arbetet som utförs blir mycket bättre än vanlig kommersiell fönsterputs. Att använda en vattenmatande stav innebär att skrubba alla fönster och fönsterkarmar med en våt borste som lossar på all smuts och sedan sköljs det av med avjoniserat vatten. Genom att använda rent vatten så lämnas inga spår efter det när vattnet torkar medan med klassisk fönsterputsning så lämnas oftast ränder kvar.

Vattenmatande stavrengöring – VMS

Det rengjorda vattnet kan antingen finnas tillgängligt i stora behållare bak i företagets bilar eller i mindre behållare som förvaras i ryggsäckar. Fördelarna med vattenmatande stavrengöring (förkortning VMS) är betydligt mer effektivt än att använda en vanlig skrapa. VMS tar bort all smuts från fönsterkarmarna och kommer åt platser som är alldeles för farliga för att nå med en stege. VMS kan också användas när det regnar efter nederbörd inte påverkar rengöringsmedlet så att det blir fula vattenfläckar.

Fönsterputs på ett säkrare sätt

VMS är inte bara effektivt utan det är även säkert. Genom att använda denna metod så behöver du inte använda någon stege så det minskar risken att bli skadad på grund av höga höjder. De som använder staven kan arbeta säkert från marken och eftersom staven är lätt, men stark och tålig, är den lätt att manövrera för att komma åt svåra platser. Vid toppen av staven finns ett borsthuvud i nylon som en stadig vattenström forsar ut igenom. Borsthuvudet använder det avjoniserade vattnet och rör sig över fönstren och fönsterkarmarna och sedan sköljs de av med rent vatten och lämnar ett slutresultat utan fläckar och ränder.

Miljövänlig fönsterputsning

Det används inga kemikalier i den här processen, enbart naturliga produkter som är miljövänliga. Eftersom vattnet inte innehåller några skadliga ämnen så är det inte farligt för brunnarna det rinner ner i. Även om du tror att den här metoden är komplicerad eller att det finns någon nackdel så är sanningen att det faktiskt är ganska enkelt. Genom att använda en specialdesignad stav, borsthuvud och avjoniserat vatten så kan du få perfekt rengjorda fönster varje gång. Det är allt det handlar om.

Om du behöver hjälp med fönsterputsning, kontakta en rekommenderad städfirma i Malmö för mer information.

Hemstädning: Så anställer man de bästa städfirmorna för att städa ditt hem

hemstädning i malmö till billigt pris med vår städfirma

När du har ett stressigt liv och har flera saker att ta hand om under dagen, så är hemstädning av ditt hus när du kommer hem det sista du vill göra. Alla behöver sopa eller damma då och då, men många gånger har vi helt enkelt inte tid. Det är det, eller så skulle vi mycket hellre spendera den fritid vi har till att göra något vi tycker om. Om du funderat på idén att anställa proffs för att städa ditt hem, men behöver lite råd om vad du ska hålla utkik efter vad gäller kvalifikationer, då ska du fortsätta läsa för att få några tips av oss.

Referenser från vänner och omdömen på internet gällande hemstädning

När du har bestämt dig för att anställa någon för hemstädning och hålla det fritt från smuts och stök, är den bästa lösningen för dig, då är det en bra idé att påbörja ditt letande genom att fråga efter referenser. Fråga vänner och familjen om de känner till några pålitliga städföretag eller individer som är värda att undersöka. När du gör den här delen av ditt letande är det en bra idé att sammanställa en lista av åtminstone några tilltalande tjänsteleverantörer.

När du har några kontakter som du är intresserad av att anställa kommer det bli dags att ringa dem och fråga dem om hemstädningen. Till exempel ska du komma ihåg att fråga om försäkring. Du kommer definitivt vilja försäkra att städaren eller städföretaget du anställer är både försäkrade och bundna. Olyckor kan hända, men du vill inte behöva betala otroliga summor pengar för skador som du inte är ansvarig för.

Står städfirman för städmaterial?

Se också till att fråga om städutrustning och städmaterial, specifikt om du ska förse dem med de eller om arbetaren själv har med sig det. Detta kan bli dyrare än du vill betala, så försäkra att du klargör detta över telefon i förväg. Anlitar du vår städfirma i Malmö så står vi för all städmateriel samt rengöringsprodukterna.

Ett av de viktigaste stegen i att anställa den rätta arbetaren för att städa ditt hem är att träffa personen. Se till att göra det här, det är mycket viktigt att få en känsla för hur bra ni kommer kunna kommunicera med varandra. Ta upp alla problem eller tankar du har om den städning du vill ska bli gjord. Klargör för alla områden och den typ av arbete som du vill ska utföras. Var också specifik om du vill att en del av ditt hem ska underhållas på något vis, såsom att undvika att använda vissa kemikalier på vissa ytor.

Processen att hitta och anställa de mest kvalificerade arbetarna för att bibehålla renlighet i ditt hem är inte så svårt att ta sig igenom. Bara håll ett öga öppet efter pålitliga städtjänster att fundera över och undersök lite innan du fattar ett snabbt beslut. Följ helt enkelt våra riktlinjer så kommer du kunna hitta de bästa personerna som kan hjälpa dig att hålla ditt hem rent.