Fönsterputs med vattenmatande stav

Om du letar efter ett snabbt och effektivt sätt att tvätta dina fönster så är användning av en vattenmatande teleskopstav rätt väg att gå. Fönsterputs med en vattenmatande stav kanske är lite dyrare men arbetet som utförs blir mycket bättre än vanlig kommersiell fönsterputs. Att använda en vattenmatande stav innebär att skrubba alla fönster och fönsterkarmar med en våt borste som lossar på all smuts och sedan sköljs det av med avjoniserat vatten. Genom att använda rent vatten så lämnas inga spår efter det när vattnet torkar medan med klassisk fönsterputsning så lämnas oftast ränder kvar.

Vattenmatande stavrengöring – VMS

Det rengjorda vattnet kan antingen finnas tillgängligt i stora behållare bak i företagets bilar eller i mindre behållare som förvaras i ryggsäckar. Fördelarna med vattenmatande stavrengöring (förkortning VMS) är betydligt mer effektivt än att använda en vanlig skrapa. VMS tar bort all smuts från fönsterkarmarna och kommer åt platser som är alldeles för farliga för att nå med en stege. VMS kan också användas när det regnar efter nederbörd inte påverkar rengöringsmedlet så att det blir fula vattenfläckar.

Fönsterputs på ett säkrare sätt

VMS är inte bara effektivt utan det är även säkert. Genom att använda denna metod så behöver du inte använda någon stege så det minskar risken att bli skadad på grund av höga höjder. De som använder staven kan arbeta säkert från marken och eftersom staven är lätt, men stark och tålig, är den lätt att manövrera för att komma åt svåra platser. Vid toppen av staven finns ett borsthuvud i nylon som en stadig vattenström forsar ut igenom. Borsthuvudet använder det avjoniserade vattnet och rör sig över fönstren och fönsterkarmarna och sedan sköljs de av med rent vatten och lämnar ett slutresultat utan fläckar och ränder.

Miljövänlig fönsterputsning

Det används inga kemikalier i den här processen, enbart naturliga produkter som är miljövänliga. Eftersom vattnet inte innehåller några skadliga ämnen så är det inte farligt för brunnarna det rinner ner i. Även om du tror att den här metoden är komplicerad eller att det finns någon nackdel så är sanningen att det faktiskt är ganska enkelt. Genom att använda en specialdesignad stav, borsthuvud och avjoniserat vatten så kan du få perfekt rengjorda fönster varje gång. Det är allt det handlar om.

Om du behöver hjälp med fönsterputsning, kontakta en rekommenderad städfirma i Malmö för mer information.